توجیه اقتصادی پرورش ملخ:
پرورش ملخ به دلیل مزیتهایی که ذکر گردید (هزینه پایین، تکثیر زیاد و...) سبب گردیده که از توجیه اقتصادی بالایی برخوردار باشد؛ و این رخداد ازنظر اقتصادی دارای ارزشافزوده بالایی است.
سرمایهای که صرف راهاندازی فارم پرورش ملخ میشود بسیار پایینتر از درآمدی است که از پرورش ملخ به دست میآید. بهگونهای که هزینههای تمامشده برای طرح پرورش ملخ به 20 درصد قیمت فروش ملخ در بازار هم نمیرسد. مهمترین کاری که یک پرورشدهنده بایستی انجام دهد پیدا نمودن بازار مناسب در داخل و یا خارج از کشور برای فروش ملخهای پرورشی است. در کشور ما گرچه مصرف ملخ خوراکی بازار خوبی ندارد اما در برخی از شهرهای کشور افرادی هستند که به حشرهخواری روی آوردهاند و خواهان این جاندار برای مصرف میباشند.
قیمت ملخ زنده پرورشی کیلویی 300.000 تومان
قیمت ملخ خشک پرورشی کیلویی 480.000 تومان
قیمت گذاری آبان ماه 1400
بسیاری از کشورها همانند تایلند، چین، ژاپن، مالزی، اندونزی، کشورهای عربی، آفریقایی، آمریکای جنوبی، استرالیا و... از مصرفکنندگان این حشره خوراکی هستند؛ و با دستیابی به بازار این کشورها و صادر کردن به آنسوی مرزها باقیمتی چندین برابر بازار داخلی میتوان به تجارت پرسود دستیافت و ارزآوری خوبی را برای کشور به ارمغان آورد؛ و در آیندهای نزدیک میتوان با تجارت ملخ خوراکی، به ایجاد فعالیت و حرفهای شاخص در کشور چشم دوخت.
جهت شرکت در دوره پرورش ملخ
با ما ارتباط بگیرید و مزرعه پرورش ملخ خود را راه اندازی کنید
مزرعه آروین توسط مهندس محمد آروین در این مسیر شما را یاری می کند.
خرید - مشاوره - دوره - پشتیبانی :
واتساپ.پیامک.تماس:
واتساپ 1826|682|0912
واتساپ.پیامک.تماس:
تماس و پیامک 923|91|46|0910
در صورت عدم پاسخگویی پیامک ارسال کنید.